Stardew Valley iOS ve Android'e Geliyor

10.10.2018 11:45 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici ConcernedApe, açık uçlu köy yaşamı rol yapma oyunu Stardew Valley'nin akıllı telefonlara geleceğini duyurdu. iOS versiyonu 24 Ekim'de $7.99 / £7.99 / €8.99 fiyattan çıkacak. Android versiyonu ise daha sonraki bir tarihte çıkacak.
 
Londra merkezli stüdyo The Secret Police tarafından portu gerçekleştirilecek akıllı telefon versiyonu dokunmatik tabanlı bir oynanış için yeni bir kullanıcı arayüzü, yeni menü sistemleri ve yeni kontroller sunacak. Tüm tek oyunculu içerik bulunacak ancak çok oyunculu mod bulunmayacak.

PC kullanıcıları kayıtlarını iTunes üzerinden iOS versiyonuna aktarabilecekler. Modlar akıllı telefon versiyonunda desteklenmediği için mod içeren kayıtlar aktarıldığı takdirde uyumluluk sorunlarına neden olabilir.
 
Stardew Valley şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, PlayStation Vita ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Mobil duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 24 Dk önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 1 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler