Stardew Valley'e Türkçe Dil Desteği Eklendi

02.03.2019 23:37 Gazali Çetinkaya

 
Stardew Valley için resmi Fransızca, Korece, İtalyanca, Macarca ve Türkçe dil destekleri Steam'de bir süredir betadaydı ve dün yayınlanan versiyon 1.3.36 güncellemesi ile birlikte yeni dil seçenekleri tüm PC kullanıcıları için erişime açıldı.

Güncelleme ayrıca oyundaki çeşitli hataları gideriyor. Güncelleme notlarına buradan göz atabilirsiniz.

Açık uçlu köy yaşamı rol yapma oyunu Stardew Valley şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, PlayStation Vita ve PC platformları üzerinde ulaşılabilir durumda. Android versiyonu 14 Mart tarihinde çıkış yapacak. Android versiyonu çıkışıyla birlikte Türkçe dil desteğine sahip olacak. iOS ve konsollara güncelleme daha sonra gelecek.

Oyunun tanıtım yazısı:


Sana büyükbabanın Stardew Valley'deki eski çiflik arsası miras kaldı. Eski aletler ve birkaç bozuk para olan, yeni bir hayata başlamak için yola çıktın. Bu arazide kıt kanaat geçinmeyi ve evini büyütüp geliştirebilir misin? Bu kolay olmayacak. Joja Corporation şehre geldiğinden beri eski yolların hepsi kayboldu. Şehir merkezinin en hareketli noktası şu anda karışık durumda. Fakat vadi fırsatlarla dolu görünüyor. Biraz özveri ile, sadece Stardew Vadisi'ni bile büyütüp geliştirebilirsin! 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler