Stardew Valley'e Yeni Bir Ücretsiz İçerik Gelecek

27.02.2020 01:30 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Concerned Ape'in yaptığı piksel grafiklere sahip rol yapma oyunu Stardew Valley'nin çıkışı üzerinden bugün tam olarak 4 yıl geçti. Concerned Ape'in resmi Twitter hesabı üzerinden de bir kutlama Tweet'i atıldı.
 
Tweet sadece kutlama için değildi. Ayrıca Eric Barone, oyunun yeni ücretsiz içeriğini de duyurdu. Şu an için herhangi bir bilgi verilmedi. Sadece Eric Barone'un yeni ücretsiz içerik üzerinde çalıştığını biliyoruz.
 
Ayrıca Eric Barone'un şu anda 2 farklı oyun üzerinde çalıştığını da geçtiğimiz haftalarda öğrenmiştik. Onlar hakkında da ne yazık ki net bir bilgi yok ancak daha ayrıntılı bilgiye, buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz. Stardew Valley şu anda; PC, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android ve Nintendo Switch için erişebilir durumda. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stardew Valley Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Concerned Ape Dağıtıcısı: Concerned Ape Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler