Starfield ve Indiana Jones Playstation 5 Yolcusu!

05.02.2024 17:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox ve PC platformlarına çıkış yapan birçok oyun The Verge ve XboxEra'nın haberlerine göre artık PlayStation ve Switch gibi diğer konsollara da gelmeye hazırlanıyor. Bildiğiniz üzere Microsoft tarafından piyasaya sürülen oyunlar genellikle Xbox konsollarına ve bazı durumlarda da PC platformuna özel olarak çıkış yapıyor. Bu nedenle diğer platformlar bu oyunları deneyimleyemiyor. Ancak bu durum değişmek üzere.
 
Microsoft çoklu platform desteğini gündeme getiriyor 
 
 
 
The Verge tarafından yayınlanan yeni bir habere göre kaynaklar Microsoft'un çoklu platform desteğini ön plana çıkaracağını belirtiyor. Haber içerisinde yer alan detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda oyunların Şubat ayı içerisinde resmi olarak duyurulacağı bildiriliyor. Şu an için PlayStation 5 ve Switch konsolları ön plana çıkıyor.
 
Diğer taraftan kaynaklara göre kısa süre önce duyurulan Indiana Jones and the Great Circle, Aralık ayı içerisinde Xbox Series ve PC platformu için piyasaya sürülecek. Birkaç ay sonrasında ise PlayStation 5'te de yayınlanması planlanıyor.
 
Öte yandan ritim tabanlı Hi-Fi RUSH önümüzdeki haftalarda PlayStation 5 ve Switch konsollarına gelmeye hazırlanıyor. Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield ise 2024 yılı içerisinde PlayStation 5 konsollarında hazır olmayı bekliyor.  Ancak şu anda bu bilgiler kesin olmadığı için elbette beklentilerimizi dengelemekte fayda var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler