Starhawk Özel Betası 22 Kasım'da Başlıyor

Starhawk yüksek aksiyon düzeyi ile oyuncuları etkilemeye çalışacak
19.11.2011 09:52 Alkan Adakaner

       Sony, Starhawk'ın özel betasının 22 Kasım'da başlayacağını duyurdu. Daha önce açıklandığı gibi geliştirici ekip tarafından betaya "sadık Warhawk hayranları" e-mail adreslerine gönderilen bir kod ile davet edildi.
 
      Eğer Warhawk hayranı olmadığınız için betaya davet edilmediyseniz üzülmeyin, çünkü Playstation Blog'ları ve bu blogları üzerinden dağıtılan kodlar sayesinde Twitter hesapları üzerinde de betaya katılma şansınız var.
 
    Bu özel betada "Capture the Flag" modu iki farklı haritada oynanabilecek. Bu arada oyunun herkese açık betasının 2012 başında yapılacağını da belirtelim. Yani oyun çıkmadan önce bir deneme yapma şansınız mutlaka olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarHawk Platformlar: PS3 Geliştirici: Lightbox Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! -36 Sn önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 28 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 44 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler