State of Decay 2 için Yeni Güncelleme Geliyor

20.06.2021 17:43 Mehmet Tandoğan

 
 
State of Decay 2 için Update 25: Plague Territories adındaki yama 21 Haziran Pazartesi günü tüm platformlarda yayınlanacak. Twitter'da Plague Territories güncellemesinin ana yönlerinden birini anlatan kısa bir video paylaşıldı. Gönderi ulaşmak için buraya tıklayın.
 
Plague Territories, Nisan ayının sonundan bu yana beta sürümündeydi. Undead Labs'de henüz Update 25 için tam yama notlarını yayınlamadı.
 
Güncellemede yer alacak özellikler henüz belli olmasa da içerisinde yiyecek, cephane ve kaynak üretebilen yapıların yer alacağı belirtiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
State of Decay 2 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Undead Labs Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 28 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler