SteamWorld Quest 2.0 Güncellemesi New Game Plus ve Daha Fazlasını Getiriyor

09.08.2019 08:12 Gazali Çetinkaya

 
Image & Form Games, sıra tabanlı rol yapma kart oyunu SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech için ücretsiz 2.0 güncellemesini yayınladı.
 
Güncelleme oyuna New Game Plus modunu ekliyor. Oyunu tamamlayan oyuncular bu mod sayesinde hikaye dışı ilerlemenin büyük çoğunluğu ve önceden toplanmış kartlar ile eşyalar hemen erişilebilir olacak.
 
New Game Plus modunun yanı sıra süper zor olarak nitelendirilen Legend Remix adlı bir zorluk seçeneği de oyuna ekleniyor. Legend Remix mücadeleyi zorlaştırmakla kalmıyor aynı zamanda yeni oynanış unsurları ekliyor.
 
Güncelleme ayrıca Nintendo Switch için HD rumble desteği ve çeşitli hata düzeltmeleri ile oynanış iyileştirmeleri içeriyor.
 
SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech Nintendo Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda ve güncellemenin çıkışını kutlamak amacıyla oyun Nintendo eShop ve Steam üzerinde %20 indirimde.  

Geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech Platformlar: Geliştirici: Image&Form Dağıtıcısı: Image&Form Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 23 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 43 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler