SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech 31 Mayıs'ta PC'ye Geliyor

14.05.2019 20:34 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Image & Form Games, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech'in 31 Mayıs'ta Steam üzerinden PC, Mac ve Linux için çıkacağını duyurdu.

Sıra tabanlı rol yapma kart oyunu 25 Nisan'da Switch için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:


SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech beklediğiniz rol yapma kart oyunu. Sadece aklınızı ve bir avuç kart kullanarak güzelce elle çizilmiş bir dünyada ve şiddetli savaşlarda kahramanlarınıza liderlik edin. 100'ün üzerinde eşsiz delikli kart arasından seçim yaparak kendi destenizi oluşturun ve tüm tehditlere karşı mücadele verin.

Altınlarla dolu hazine sandıkları, ejderhalar, yaşayan dünyalar, sihir, parlayan zırhlı şövalyeler, deneyim puanları, sıra tabanlı savaşlar ve RPG unsurları sizi bekliyor. Geleneksel fantezi ve steampunk robot unsurlarını birleştiren oyun mizahı ile de bol kahkahalı unutulmaz bir deneyim sunuyor.


PC çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 14 Dk önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 32 Dk önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 1 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler