Steam Box - Prototip, CES Fuarında Görücüye Çıktı!

08.01.2013 10:08 Talha Aynacı

 
 
   Las Vegas'ta gerçekleştirilen CES 2013 fuarından heyecan verici teknoloji haberleri gelmeye devam ediyor. Oyuncular için önce Nvidia kanadından taşınabilir bir konsol benzeri cihaz duyuruldu. Şimdi ise Valve'in uzun süredir konuşulan Steam Box'ına ait prototip tasarım nihayet meraklılarına sunuldu.

   Yapılan açıklamaya göre Birimsel PC donanımcısı Xi3 ve Valve Software, bahsi geçen donanım için bir ortaklığa varmışlar. Donanım daha önce de lanse edildiği gibi HD TV'lerde çalışacak, Steam'in Big Picture özelliğini layıkıyla çalıştıracak. Yine Valve'in daha önce bahsettiği gibi PC oyunlarını da oturma odasının parçası haline getirerek aslında masa üstü konsol geliştiricileri Microsoft, Sony ve Nintendo'nun rakibi olacak.
 
   Ürünün geçmişiyle ilgili bazı bilgiler de CES fuarında açığa çıktı. Nintendo'nun Wii U'yu piyasaya sürmesinden kısa süre sonra kod adı "Piston" olarak Xi3'e gönderilmiş Steam Box fikri.
 
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 17 Dk önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 34 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler