Steam Box'ın Resmi Duyurusu Bu Sene Yapılmayacak

09.01.2013 02:12 Samet Konuksal


    Şu sıralar düzenlenmekte olan CES fuarında Steam Box'ın prototip sürümü gösterildi ve neredeyse her şey resmiyete indi. Ancak Valve halen Steam Box'ın ayrıntılarını paylaşmadı ve duyuru yapmadı. Belirtilenlere göre beklenilen duyuru bu sene yapılmayacak.
 
    Engadget sitesine konuşan Valve mühendisi Ben Krasnow, "Bu saatten sonra inkar etmeye fazla gerek yok. Evet firma olarak Steam'i ve PC'leri günlük yaşamınızı geçirdiğiniz odalara taşımak istiyoruz. Fakat bunun duyurusunu 2013 senesi içerisinde yapmaya hazır değiliz." açıklamalarında bulundu. Daha önce çıkan Linux söylentilerine ise Krasnow, "Belki." cevabını vermekle yetindi. 
 
    Öte yandan Krasnow'un röportajda belirttiklerine göre 2013 senesi içerisinde anlaşmalı firma Xi3, Steam ve Steam'in Big Picture moduna odaklı olan bazı mini PC'ler çıkaracak. Anlaşma sonrasında görülen o ki, bu işin kaymağını önce Xi3, sonra da Valve yiyecek. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler