Steam Cloud Play Beta Sürecine Girdi

28.05.2020 16:23 Gazali Çetinkaya

 
Valve, Steam Cloud Play'i resmi olarak duyurdu ve beta olarak geliştiricilere sunuldu.

Steam Cloud Play, Nvidia'nın GeForce NOW sistemi ile birlikte çalışacak ve oyuncuların satın almış olduğu bir oyunu bulut üzerinden oynamalarına imkan sunacak bir streaming servisi.

İlk aşamada sadece Nvidia'nın GeForce NOW sistemini destekleyecek ve fakat ileride daha da genişleyecek gibi duruyor. Valve ve Nvidia, geliştiricilere bu sisteme dahil olmasını istediği oyunlarını manuel olarak ekleme imkanı sunacak.

Bununla birlikte GeForce NOW sisteminde bulunan oyunların, sistemi destekleyen yayıncı ile geliştiricilerin ve 31 Mayıs itibarıyla kaldırılacak oyunların güncel bir listesi paylaşıldı. Kaldırılacak oyunlar yayıncılar ve geliştiriciler tarafından manuel olarak eklendiği takdirde sistemde kalmaya devam edecek. Listeye buradan göz atabilirsiniz.

Steam Cloud Play hakkında daha fazla bilgi için partner.steamgames.com

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 14 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler