Steam Greenlight, İkinci Mezununu Verdi

28.10.2012 18:22 Samet Konuksal


    Bağımsız oyun geliştiricilerine Greenlight ile birlikte yeşil ışık yakan Valve, oyuncular tarafından oylanan oyunları satışa sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay çıkan McPixel isimli oyundan sonra Greenlight sistemi, ikinci mezununu da verdi.
 
    Belirtilenlere göre oyuncular tarafından oylanarak seçilen projelerden Giana Sisters: Twisted Dreams'ın geliştirme süreci tamamlandı ve Steam üzerinden satışa sunuldu. Trine 2 benzeri harika bir görsellik sunan proje, yoğun platform öğeleriyle süslenmiş. Yıllar öncesinde Commodore 64'lerde boy gösteren bu oyunda uygun zamanda karakterleri değiştirerek bölümlerin üstesinden geliyoruz.
 
    Normal fiyatı 15 dolar olan oyun, çıkış haftası için %10 indirimde. Oyunun Steam sayfasına buradan, çıkış videosuna da aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 30 Dk önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler