Steam Haftalık En Çok Satan Oyunlar Listesinde Elden Ring ilk Sırayı Koruyor

07.03.2022 11:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Elden Ring, 6 Mart 2022'de sona eren 9. Hafta Steam Haftalık En Çok Satanlar listesinde bir kez daha ilk sırada. Oyunun başka bir sürümü de üçüncü sırada yer alıyor. Risk of Rain 2: Survivors of the Void DLC'si ikinci sırada yer alırken temel oyun Risk of Rain 2 yedinci sırada bulunuyor.
 
Listedeki diğer oyunlara bakacak olursak Dying Light 2 Stay Human dördüncü sıraya yükseldi. Dread Hunger beşinci sırada ve Valve Index VR Kit ise altıncı sırada yer alıyor.
 
İşte haftalık Steam'de en çok satan 10 oyun: 
 
1- Elden Ring
2-  Risk of Rain 2: Survivors of the Void DLC
3-  Elden Ring
4-  Dying Light 2 Stay Human
5-  Dread Hunger
6-  Valve Index VR Kit
7-  Risk of Rain 2
8-  Lost Ark Vanquisher Starter Pack
9-  Destiny 2: The Witch Queen
10- The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
 
Steam haftalık listeleri gelire göre sıralanır. Liste, ön siparişleri ve donanımları içerebilir. Bir oyun birden çok kez görünüyorsa bunun nedeni başka sürümlerinin olmasıdır. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elden Ring Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler