Steam Kış İndirimleri Başladı!

22.12.2015 20:13 Ömür Gencer

       PC oyuncularının dört gözle beklediği Steam indirimleri tekrar başladı. Geçtiğimiz dakikalarda başlayan Steam kış indirimlerinde yine binlerce yapım PC oyuncularını bekliyor.

 
        İlk günde ana sayfada önce çıkan indirimleri arasında Besiege, Telltale Games'in Game of Thrones serisi, MGS V: The Phantom Pain, Killing Floor 2, The Witcher serisi, TES V: Skyrim gibi yapımlar bulunuyor. Yine de bildiğiniz gibi Steam indirimlerinde artık günlük indirim ve flaş indirim çeşitleri bulunmuyor. Yani bugün başlayan indirimlerde göreceğiniz fiyatlar, indirim boyunca sabit olarak kalacak. Steam kış indirimlerinin 4 Ocak'ta biteceğini belirtelim. Steam'e buradan ulaşarak indirimdeki oyunları inceleyebilirsiniz. İndirim günleri boyunca Steam'de bir çizgi romanın da paylaşılacağını belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler