Steam Kütüphane Güncellemesi Yayınlandı

31.10.2019 08:18 Gazali Çetinkaya

Yeni Steam kütüphanesi betadan çıkarak tüm kullanıcıların erişimine açıldı.
 
Yeni Steam kütüphanesi ile oyun güncellemelerinize, son oynadığınız oyunlara, arkadaş aktivitesine ve koleksiyonlarınıza hızlı erişim kazanacaksınız. Oyununuzun detaylar sayfasında bir ton işe yarar yeni içerik ve bilgiler bulacaksınız. Oyunlarınızı kolay ve hızlı bir biçimde keşfedebilecek, sıralayabilecek, gizleyebilecek ve öne çıkarabileceksiniz. 
 
Valve tarafından paylaşılan detaylar:  
 

 
Yepyeni bir görünüm

Fark edeceğiniz ilk şey muhtemelen kütüphane için tasarladığımız harika ana sayfa olacak. Yeni kütüphaneyle oyun güncellemelerinize, son oynadığınız oyunlara, arkadaş aktivitesine ve koleksiyonlarınıza hızlı erişim kazanırsınız. 
 
 
 
Arkadaşlarınızdan ve oyunlardan kopmayın

Oyunlarınızda gerçekleşen değişikliklerden her daim haberdar olmayı ve kimlerin neler oynadığını görebilmeyi sizin için daha da kolay bir hâle getiriyoruz. Steam'de en sevdiğiniz özelliklerden birinin, oyunlarınız zamanla değişirken oyunlarınızla sürekli etkileşim hâlinde olmak olduğunu biliyoruz. Yeni kütüphane sayesinde sadece bir oyunun güncellenip güncellemediğini kolayca görmekle kalmayacak, yeni etkinlikler özelliğiyle birlikte bu güncellemenin ne olduğunu ve oyuna neden tekrar şans vermeniz gerektiğini göreceksiniz. 
 
 
 
Ayrıca, arkadaşlarınızın neler yaptığını ve hangi oyunları oynadıklarını görmeyi de kolaylaştırıyoruz. Arkadaşlarınızın önceden neler oynadığını doğrudan kütüphane sayfasından, an itibarıyla neler oynadıklarını da oyunlar listenizden görebileceksiniz. Sahip olacağınız bütün bu yeni bilgilerle hafta sonu Portal 2 oynamış arkadaşlarınızın heyecanlı konuşmalarına katılabileceksiniz.
 
Etkinlikler sayesinde oyunlarınızda olan bitenlerden haberdar olun

Çok yüksek ihtimalle kütüphanenizde çok büyük güncellemeler almış ya da zaman kısıtlı etkinliklere sahip olan ancak sizin haberinizin dahi olmadığı birçok oyun vardır. Artık o günler geride kalacak. Size sahip olduğunuz oyunlarda yaşanan büyük gelişmelere dair bilgi verecek ancak bildirim yağmuruna tutmayacak dengeli bir kütüphane içi etkinlik özelliğini getirdik.
 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 31 Dk önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler