Steam Machine Aslında Ne Kadar?

20.12.2013 21:37 Ant köksal

 
   Geçtiğimiz günlerde prototipleri şanslı kişilere gönderilmeye başlanan Steam Machine'in içinin açıldığını ve nelerden oluştuğunu daha önce haber yapmıştık. Ayrıntılı incelemeler, Steam Machine ile ilgili maliyet ve diğer bilgileri ortaya çıkardı.
 
     Prototip Steam Machine, şu parçalardan oluşuyor: ASRock Mini-ITX Z87E anakart, Haswell Core i5-4570 işlemci, Zotac GTX 780 ekran kartı, 16 GB RAM, 1 TB 5400 RPM Seagate hard disk ve 450W güç kaynağı. Bu parçaları kendiniz almak isteseniz, cebinizden çıkacak rakam yaklaşık 1.300 dolar.
 
     Yeni nesil konsol fiyatlarının çok daha düşük oluşu dikkate alındığında, Steam'in uygulayacağı fiyat politikası merakla bekleniyor. 
 
    Ancak, büyük ihtimalle Steam Machine piyasaya değişik konfigürasyonlar ve fiyat etiketleriyle çıkacak: Şu anda piyasada olan prototipin en pahalı model olacağı tahmin ediliyor.

İlgili İçerik Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler