Steam Machine ve Steam Kontrolcüsünün Çıkış Tarihi Açıklandı

04.03.2015 02:28 Ömür Gencer


        Duyurulduğundan bu yana oyun dünyasının büyük ilgisini çeken Steam Machine için yeni detaylar paylaşıldı. Valve, GDC konferansı sırasında Steam Machine'in resmi çıkış tarihini duyurdu.
 
       Açıklamaya göre Steam Machine, Kasım ayında resmi çıkışını gerçekleştirecek. Bu oyun bilgisayarları Valve'ın geliştirdiği Steam Controller ve bilgisayarınızın gücünün internet üzerinden televizyonunuza taşıyan Steam Link ile birlikte satışa çıkacak. Bu iki cihazın fiyatı da 50 dolar olacak.
 
   
        Steam Link belirtilene göre birden fazla bilgisayar veya Steam Machine üzerinden 1080p/60HZ oranında yayın yapabilecek. Bu cihaz hakkında daha fazla bilgiye Steam Link'in Steam sayfasından ulaşabilirsiniz.
 
      Valve'ın GDC etkinliği sırasında Alienware ve Falcon Northwest'in geliştirdiği Steam Machine'i göstermesine rağmen Kasım ayında düzinelerce firmadan Steam Machine göreceğimiz söyleniyor. Valve, Steam Machine hakkında şu açıklamayı yaptı: "Steam Machine, konsollardan daha fazla performansla, konsollarla aynı satış fiyatıyla satılmaya başlanacak. Müşteriler en iyi oyun deneyimi için istedikleri bileşenleri seçebilecek."
 
       Bahsettiğimiz cihazlar hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler