Steam Machine'ler Yolda, SteamOS Yarın Çıkacacak

Valve'in üçüncü yeniliği olan Steam gamepad'leri ise daha bir süre pazara sürülmeyecek.
12.12.2013 12:48 Gökhan Yılmaz

 
     Valve'in ilk aşamada 300 kişi olarak belirlediği Steam Machine beta testi yarın başlıyor. Elbette bu şanslı 300 kişiden biri değilseniz, Valve'in yeni konsolunu deneme şansı bulamayacaksınız. Fakat üzülmeyin, sizler için de SteamOS var!
 
  
  
     Evet yukarıda üretilmiş olan ilk 300 beta model bulunuyor ve Amerika'daki sahiplerine ulaşmak için fabrikayı terk edip yola çıkmış durumdalar. Bu modeller 2014'te satışa sunulacak Steam Machine'lerden farklı olacak zira Valve bu cihazları kendisi üretmeyecek. Bizler diğer firmaların üretmiş olduğu "Ekonomik, güçlü, fiyat/performans, küçük, şık" gibi başlıklar altında hangi tür bir Steam Machine istiyorsak onu satın alacağız.
 
     Yarın başlayacak Steam Machine testleri ile birlikte Valve'in Linux sürümlerinden geliştirilen işletim sistemi de ilk defa kullanıcılara sunulacak. Yani SteamOS'un gayri resmi beta testleri başlayacak diyebiliriz. Henüz indirebileceğimiz yerler belli değil fakat belli başlı parça satıcılarının web sitelerinden indirmeye açılacak. Eğer sağlam bir Linux kullanıcısı değilseniz 2014'ün sonlarına kadar SteamOS'dan uzak durmanız öneriliyor (Büyük ihtimalle arayüzü basit, bolca komutla çalışan bir sürüm).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler