Steam Next Fest 700'den Fazla Ücretsiz Oyun Demosunu İçeriyor

17.06.2021 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyunculara yüzlerce ücretsiz oyun demosuna erişim sağlayacak bir haftalık dijital etkinlik olan Steam Next Fest dün itibarıyla başladı. Valve'ın bildirdiğine göre etkinlik 16-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Ayrıca ''dünyanın her yerindeki oyunları ve tüm türlerde çıkacak en yeni yapımları barındırıyor. Bu kapsamda 700'den fazla oyun demosu"'nu oyunculara sunuyor.
 
Steam Next Fest'i tanıtmak için Valve, bazı oyunların demolarını gösteren birkaç fragman da yayınladı. 
 
Steam Oyun Festivali başlangıçta 2019 Oyun Ödülleri'nin bir yan etkinliği olarak başladı. 2020 yılının Mart, Haziran ve Ekim aylarında ve en son olarak bu yılın Şubat ayında geri dönecekti. Xbox'ın da 21 Haziran'a kadar devam edecek olan Xbox Summer Game Fest olarak bilinen benzer bir etkinliği bulunuyor. 
 
Steam Next Fest'i görüntülemek için buraya tıklayın. 
 
Steam Next Fest Canlı Yayını
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler