Steam Oyun Soundtrack'i Almayı Kolaylaştırıyor

09.01.2020 02:25 Özgür Eroğlu

 
Oyunları dijital olarak satın aldığınız Steam platformunda bildiğiniz gibi oyunların müzikleri de bulunuyor. Ancak ne yazık ki bu müziklere erişim biraz zor. 
 
Oyunun kendisini değil de soundtrack'ini satın almak istediğinizde, oyunu almadan alamıyordunuz. Veya oyunu aldınız ama sadece müzikleri indirip dinlemek istiyorsunuz. Bunu da yapamıyordunuz çünkü Steam, soundtrack'leri DLC olarak kabul ediyordu. Ama artık daha kolaylaşacak. Bundan sonra:
 
- Müşteriler artık oyunu satın almadan, soundtrack'i satın alabilecekler.
- Müşteriler bundan sonra oyunu indirmeden sadece soundtrack'i indirebilecekler.
- Geliştiriciler, soundtrack içeriğini steamcmd kullanmadan tamamen partner sitesi aracılığıyla yükleyebilir ve yönetebilir. 
- Geliştiriciler, temel oyunu Steam'de satışa sunmadan sadece soundtrack'i satabilirler. 
 
Bugün yayınlanan bu güncelleme her ne kadar işleri çözecek gibi dursa da, geliştiriciler oyunun müziklerini düzenlemedikçe, DLC olarak gözükmeye devam edecek. Yani zamanla düzelecek bir durum bu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler