Steam Playtest Özelliği Oyunların Beta Testlerine Katılma Sürecini Kolaylaştırıyor

05.11.2020 15:00 Gazali Çetinkaya

Geçtiğimiz aylarda ilk defa Total War: Elysium'da karşımıza çıkan Steam Playtest özelliği daha fazla geliştiricinin kullanımına sunuldu ve geliştirici sayısı kademeli olarak artırılacak.
 
Steam Playtest özelliği oyunların alfa ve beta gibi testlerine katılma sürecini hem geliştirici hem de oyuncu açısından kolaylaştıracak.
 
Geliştiricilerin anahtar yönetimiyle veya harici e-posta gönderimi listeleriyle uğraşmasına gerek kalmadan oyuncuları doğrudan oyununu test etmeleri için davet etmede kullanabilecekleri Steam'e entegre bir özellik.
 
Oyuncular beta testlerine oyunun Steam mağazasındaki erişim talebi tuşu ile başvurabilecek.
 
 
Erişim talebinde bulunan oyuncular kuyruğa eklenecek. Geliştiriciler arka uçtaki basit arayüz sayesinde katılan herkesi görecek ve istediği sayıda oyuncuyu erişim imkanı verecek.
 
 
Steam Playtest özelliği henüz betada. Daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 8 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler