Steam Sohbet Güncellemesi Yayınlandı

25.07.2018 13:23 Gazali Çetinkaya

 
Yeni Steam sohbet özellikleri, 12 Haziran'dan beri betadaydı ve bugün itibariyle tüm Steam kullanıcıları tarafından erişilebilir hale geldi.

Baştan aşağı yenilenen arkadaş listesi ve sohbet sistemleri, Steam'deki arkadaşlarınızla oyun oynayıp sohbet etmeyi çok daha kolaylaştırıyor. Yeni özelliklerle birlikte beta sürecinde eklenen ve düzeltilen özellikler hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için duyuru sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

Valve oyuncu geri bildirimlerini baz alarak yeni sohbet sistemini geliştirmeye devam edeceğini ve dilediğiniz yerden sohbet etmenizi kolaylaştıracak, iPhone ve Android aygıtlar için yeni mobil sohbet uygulaması üzerinde çalışmaya başladığını da belirtti.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler