Steam Tags İle Yeni Oyunlar Keşfedin

13.02.2014 10:09 Samet Basri Taşlı


     Valve dijital dağıtım platformu Steam için yeni bir özelliği hayata geçiriyor. Steam Tags ismiyle betası başlayan bu özellik sayesinde, oyunları belirli etiketler ile tanımlamak ve bu tanıma uyan diğer oyunları bulmak mümkün olacak.
 
     Kullanıcıların bu özelliği kullanarak hem oyunun türünü hem de oyun ile ilgili akla gelen küçük detayları girmesi sağlanıyor. Daha sonra bu etiketleri kullanarak oyun arayabileceğiz. Sık tercih edilen etiketlere göre, Steam tarafından yeni oyunlar önerilebilecek.
 
      Tabi ki bu özelliği eğlence amaçlı kullananlar sayesinde alakasız etiketler de görmek mümkün oluyor. Fakat şu anda betada olan bu özellik sayesinde daha önce bilmediğimiz oyunları keşfetme şansımız olacağı kesin.
 
     Steam Tags özelliğinin ne zaman resmi olarak başlayacağı belli değil. Steam beta süresince kullanıcıların fikirlerini öğrenmek istiyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 3 Saat önce Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 4 Saat önce Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 6 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler