Steam Türk Lirasına Geçti!

22.10.2014 03:17 Tayfun Kumaş

 
    Steam'in 21 Ekim'den itibaren Türk Lirasına geçeceğini sizlere belirtmiştik. Yeni bilgiler aldıkça da haberi güncel olarak sizlere sunmuştuk.

    Steam, bugün itibari ile Türk Lirasına geçti. 1 Doların, 2 TL'den hesap edileceğini hayal ederken ve bu duruma sevinirken Steam dolar kurunu 1.5 TL üzerinden aldı ve karşımıza Türkiye standartlarına göre inanılmaz düşük fiyatları oyunculara sundu.
 
    Normalde 59 dolara satılan yeni oyunlar şu an 89 TL'ye, 49 dolardan satılan oyunlar ise 75 TL'ye satılmakta. Üstelik indirim tarafında da Payday 2 gibi oyunları 12 TL'ye satın alabilirsiniz. Ancak bu 1.5 TL'lik dolar kura her firma ve her oyun dahil olmayabilir.
 

    VISA, MasterCard ve American Express destekleyen kredi kartlarının yanı sıra Turkcell ile mobil ödeme seçeneği de Steam'e eklendi. Ayrıca Akbank, Bank Asya, Deniz Bank, Finans Bank, Garanti, Halkbank, Türkiye İş Bankası, PTT ve Yapı Kredi gibi bankalarla da çevrimiçi bankacılık aktifleştildi. Bu bankacılıklarla ve mobil ödeme ile nasıl oyun alacağınızı buradan öğrenebilirsiniz.

    İşin en güzel kısmı ise Türkiye'den satın alınan oyunlar, resmi olarak Türkiye üzerinden hesaplanacak. Böylelikle satış oranı arttığı sürece Türkçe oyunların daha çok çıkabileceği müjdesini de sizlere belirtelim. Steam'in Türk Lirası tüm oyunculara hayırlı olsun!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 185 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler