Steam'de Arkham Asylum ve Lego Batman'e İndirim

Batman'in Arkham Asylum macerası kaçmaz
18.10.2011 20:23 Alkan Adakaner


       Batman: Arkham City bugün piyasaya çıktı. Yine mükemmel bir oyunun karşımıza çıktığını söyleyebiliriz. Peki siz Arkham Asylum'u oynamış mıydınız? Eğer oynamadıysanız çok şey kaybetmişsinizdir. Bir de yanında Lego Batman ile beraber Arkham Asylum'u uygun fiyata almaya ne dersiniz?
 
       Steam'de yine önemli bir indirim yapıldı ve "hafta ortası çılgınlığı" fırsatı ile Batman Arkham Asylum ve LEGO Batman Paketi satışa çıktı. Bu paketi %50 indirimli olarak 19.99 dolara satın alma şansınız var.
 
      Batman paketinin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Delta Force Platinum Pack'teki %66'lık indirim için buraya, Deus EX: Human Revolution için yapılan %25'lik indirim için ise buraya tıklayınız.
  
Güncelleme: Lego Batman malesef Türkiye'ye kapalı olduğundan bu indirimin bir anlamı kalmıyor. Yine de diğer indirimlerden yararlanabilirsiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham Asylum Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler