Steam'de BAFTA İndirimleri Başladı

12.03.2014 21:19 Alper Çiftçi


     PC için dijital oyun satış platformlarının en büyüğü olan Steam'de BAFTA indirimleri başladı. British Academy Games Awards'a aday gösterilen oyunlar bu indirimlerde yer aldı. Yarın 18:00'a kadar sürecek olan indirimlerde oldukça etkileyici yapımlar yer alıyor.
 
     İndirimlerde, büyük bütçeli yapımlardan Assassin's Creed Black Flag %40 indirimle 35.99 dolardan satılırken, Bioshock Infinite 7.49 dolar ve Tomb Raider 6.66 dolardan satışa sunulmuş durumda.
 
     Bağımsız yapımcılar tarafında ise yarım milyondan fazla satan Papers, Please 4.99 dolar, Brothers A Tale of Two Sons 4.99 dolar, The Stanley Parable 8.99 dolar ve ilginç ameliyatlar yapabileceğiniz Surgeon Simulator 2013 3.40 dolardan satışa sunuldu.

Listenin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 1 Dk önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler