Steam'de "Call of Duty: Advanced Warfare & Metro Redux" İndirimde!

11.12.2014 22:11 Tayfun Kumaş

 
    Türk Lirasına geçiş ile Türk oyuncularına rahat bir nefes aldıran Steam'in, haftasonu indirimleri belli oldu. Bu haftasonunun indirimlerinde Metro: Redux paketi ve Call of Duty: Advanced Warfare var. Pazartesi günü sona erecek olan bu indirimlere aşağıdan bakabilirsiniz.

    Metro 2033 Redux ve Metro Last Light Redux %50 indirim ile 19.50 TL'ye satılmakta. Bu her iki oyunu da bünyesinde bulunduran Metro Redux paketi ise %66 indirim ile 25.50 TL'ye satışta. Yani bu durumda direk Metro Redux paketini alınca daha karlı çıkarsınız.
 
    Metro Redux'un Steam'deki indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 


     Call of Duty: Advanced Warfare ise %25 indirim ile 99 TL yerine 74.25 TL'ye satışta. Ayrıca hem ana oyunu, hem de Season Pass içeriğini bünyesinde barındıran Call of Duty: Advanced Warfare Digital Pro Edition paketi ise 159 TL yerine 127.20 TL'ye satışta.
 
    Call of Duty: Advanced Warfare'ın Steam'deki indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 5 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 6 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 7 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler