Steam'de Dead Space Günü

EA Week kapsamında 6 gündür bir çok oyuna mükemmel indirimler geldi.
08.05.2011 01:10 Feyyaz Ustaer


    EA, Steam üzerindeki indirimlerine hız kesmeden devam ediyor. Bildiğiniz üzere dün Crysis ve Crysis Warhead'e indirim gelmişti; bugün ise Dead Space ve Dead Space 2 indirimli fiyatları ile oyunculara sunuldu.
 
    2008 yılında piyasaya sürülen ve serinin ilk oyunu olan Dead Space %75 indirim ile sadece 4,99 dolara satılırken; geçtiğimiz Ocak ayında piyasaya sürülen Dead Space 2 ise %40 indirim ile 23,99 dolara alıcılarını bekliyor.
 
     Dead Space serisi özellikle türk oyuncular tarafından büyük beğeni toplamıştı. Hatta oyun ile ilgili tarihteki en iyi korku öğeleri içeren oyun yorumu yapan oyuncular bile vardı. Yurdumuz insanının korku öğelerine olan ilgisi asla yatsınamaz; "hangi tür filmlerden hoşlanıyorsun" sorusuna direkt olarak "korku filmi" şeklinde yanıt veren insanların çoğunlukta olduğu ülkemizde, Dead Space'in beğenilmemesi garip kaçardı zaten.
 
    Ve son olarak, oyunları satın alabileceğiniz Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Redwood Shores Dağıtıcısı: EA Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler