Steam'de Dungeon Siege 3 DLC'leri Şimdiden Görüldü

Yukarıdan bahsi geçen DLC'leri görebilirsiniz.
24.06.2011 14:52 Levent Polater

 
    Bazı meraklılar Steam üzerinde "Steam ClientRegistry Toolkit" adlı bir program kullanarak yazılım harikası bu sitenin perde arkasını karıştırıyorlar. Steam'deki yazılım mühendislerinin neler ile uğraştığını açıkça göstermeye yarayan bu program sonucu Steam'e yakın zamanda gelebilecek dosyalar da açıkca görülebiliyor.
 
    Peki Dungeon Siege 3 DLC'sine ne dersiniz? İşte bu programı kullanarak bir kaç adet Dungeon Siege 3 DLC'si adının Steam'de kaydının tutulduğu görülüyor. Yukarıdaki görüntüden bunu siz de görebilirsiniz.
 
    RPGSite adlı sitedeki oyuncular daha öncede Steam'de Final Fantasy VII ve VIII'in kaydını bulmuşlardı. Ancak bu 2 oyun her ne kadar Steam sunucularında olsa da satışa sunulmadığını ortaya koymuştu.

    Dungeon Siege 3 DLC'lerine dönersek. Hepsinin daha önce ön sipariş bonusu olduğunu hatırlıyoruz. Buradan yakın zamanda bunların satışa çıkabileceği anlamını çıkarabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Siege 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler