Steam'de Red Faction Serisine %80 İndirim

18.08.2013 11:05 Alkan Adakaner


     Her haftasonu bazı oyunlara önemli indirimler yapan Steam'de bu haftasonunun fırsatı ise Red Faction serisi oluyor. Volition tarafından geliştirilen ve özellikle çevresel yıkım konusunda mükemmel bir iş çıkaran seri için büyük bir indirim var.
 
    Red Faction'ın Steam Sayfası'nda Red Faction Collection %80 indirimle 11.99 dolardan satılıyor. Bu koleksiyon paketinde Red Faction, Red Faction: Guerilla, Red Faction II, Red Faction: Armageddon ve Red Faction Armageddon: Path to War DLC'si yer alıyor.
 
    İsterseniz bu oyunları ayrı ayrı da satın alma şansınızın bulunduğunu belirtelim. Yine de paket olarak aldığınızda oyun daha uygun fiyata geliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Faction: Armageddon Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler