Steam'de Rockstar Games Haftası

27.04.2010 10:00 Alkan Adakaner

 
 
     Oyun dünyasının en önemli firmaları arasında bulunan Rockstar Games'in oyunları Steam'de indirimli olarak satışa çıkacak. PC oyuncuları bu hafta boyunca bu indirimden yararlanma fırsatına sahip olacaklar.
 
      Rockstar Collection kapsamında satışa sunulacak indirimli 13 oyunun arasında Bully: Scholarship Edition, Manhunt, Max Payne, Midnight Club 2 ve The Lost and the Damned ile The Ballad of Gay Tony'nin de dahil olduğu Grand Theft Auto serisi bulunacak. Bu 13 oyun 42.49$ karşılığında satılacak. Normal şartlar altında bu oyunları almanın bize maliyeti 169.90$ olacaktı.

      Rockstar Games ile ilgili indirim haberlerinden yararlanmak için Steam'deki resmi Rockstar Games grubuna katılabilirsiniz.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GTA 4 : Episodes from Liberty City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler