Steam'de Tam 8.715 Farklı Oyun ve Eklenti İndirime Girdi!

25.11.2015 20:27 Samet Konuksal


    Valve'ın her sonbahar düzenlediği 'Exploration Sale' yani keşif indirimleri bu sene de devam ediyor. Bu seneki indirimler kapsamında Steam kütüphanesindeki tam 8.715 tane farklı oyun ve eklenti indirime girdi.
 
    1 Aralık'a kadar sürecek olan indirimlerde büyük fırsatlar oyuncuları bekliyor. İlk başta göze çarpan indirimler arasında 44.50 TL'den satılan The Witcher 3, 20 TL'den satılan H1Z1 veya 17 TL'den satılan The Long Dark'ı gösterebiliriz. Tabii ki bunlardan çok daha fazlası Steam'de indirime girmiş durumda. Dolayısıyla kendi bulduğunuz ve tavsiye ettiğiniz uygun fiyatlı oyunları yorum olarak paylaşmanızı bekliyoruz.
 
    Steam'e buradan ulaşabilirsiniz. Bu arada hatırlatalım, bugün başlayan indirimler ve oranları 1 Aralık tarihine kadar kalacak. Yani eski düzende olan flaş indirimler ve değişen oranlar artık Steam indirimlerinden kaldırıldı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler