Steam'de Ubisoft, CoD Ghosts ve ArmA 3 İndirimleri

20.02.2014 22:08 Samet Konuksal


   Her hafta farklı fırsatlarla oyuncuların karşısına çıkan Steam'de hafta sonu için yeni kampanyalar başlatıldı. Steam'de bu kez üç farklı fırsat oyuncuları bekliyor olacak.
 
    Bu kampanyaların ilkinde ArmA 3'ü görüyoruz. ArmA 3 hafta sonu boyunca %40'lık indirimle 35.99 dolara satılıyor. Bir diğer FPS oyunu Call of Duty: Ghosts ise yine hafta sonu boyunca 34.99 dolarlık fiyatıyla oyuncuları bekliyor olacak. Ayrıca Ghosts'u hafta sonu boyunca ücretsiz oynayabilirsiniz. Bunların haricinde hafta sonu döneminin en önemli kampanyası olarak da Ubisoft oyunlarına yapılan özel indirimi görüyoruz.
 
    24 Şubat tarihine kadar her gün özel bir Ubisoft markası %75'lik indirime girecek. Tüm hafta sonu günlerinde ise Ubisoft kataloğunun tamamını %35'lik indirimle göreceğiz. Kampanyanın ilk gününde Might and Magic serisini ve Anno 2070'i görüyoruz.
 
Steam'e buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler