Steam'de İstek Listesi'nde En Çok Bulunan Oyunlar

25.11.2019 22:13 Özgür Eroğlu

 
 
Neredeyse her PC oyuncusunun kullandığı Steam platformunda bildiğiniz gibi bir "İstek Listesi" bölümü bulunuyor. Oyuncuların küçük hayalleri diyebileceğimiz bu bölümde bulunan oyunlar listelendi.
 
Listede, şu anda kullanıcıların en çok istediği oyunları görüyoruz. 10. sırada yıllardır hepimizin beklediği Mount & Blade serisinin yeni oyunu var. En üst sırada ise Cyberpunk 2077 bulunuyor. 
 
Garip olan ise listenin içerisinde The Outer Worlds'ün bulunması. Oyun Epic Store'da ve Windows Store'da satılıyor ancak demek ki oyunu Steam üzerinden oynamak için bekleyen çok insan var.
 
Aynı şekilde Red Dead Redemption 2'nin de Steam'e eklenmesiyle iyi bir satış sayısı yakalayacağını düşünebiliriz. Listenin ilk 10 oyununu aşağıda bulabilirsiniz.
 
1. Cyberpunk 2077
2. Halo: The Master Chief Collection 
3. The Outer Worlds
4. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
5. Doom Eternal
6. Death Stranding
7. Dying Light 2
8. Baldur's Gate III
9. Biomutant
10. Mount & Blade II: Bannerlord
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler