Steam’den Sömestr Tatili Öncesinde Kış İndirimi!

18.12.2014 16:40 Alkan Adakaner


    VALVE ve UOL BoaCompra iş birliği ile Türkiye’deki oyuncular, 18 Aralık 2014 - 2 Ocak 2015 tarihleri arasında yüksek bütçeli oyunlara %75’e varan indirimlerle sahip olabilecekler. Turkcell, Vodafone ve AVEA müşterileri, kendi operatörlerinin belirlediği mobil ödeme yöntemiyle oyunları Türk Lirası fiyatlarıyla alabilecekler!

 
    18 Aralık 2014 - 2 Ocak 2015 tarihleri arasında sürecek olan Steam Kış İndirimi kapsamında, oyuncular yılın popüler bilgisayar oyunlarına inanılmaz indirim oranlarıyla sahip olabilecekler. %75’e varan indirimlerden yararlanabilmek için oyuncuların Steam cüzdanlarını BoaCompra aracılığıyla doldurmaları ve sevdikleri oyunların indirime giren fiyatlarını takip etmeleri yeterli.
Üç operatörün mobil ödeme yöntemleri geçerli!
 
    UOL BoaCompra ve Steam iş birliği sayesinde, Steam mağazasından Türk Lirası ve Türkiye’ye özgü ödeme seçenekleri ile alışveriş yapılabiliyor. Oyuncular Steam cüzdanlarının yanı sıra; Turkcell, Vodafone ve AVEA mobil ödeme hizmetleri ile istedikleri oyunları anında satın alabiliyorlar.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler