Steam'e Gelecek Türk Lirası Desteğinde Sevindirici Haber

22.08.2014 15:59 Samet Konuksal


    PC dünyasının en büyük dijital platformu Steam'de Valve'ın Türk Lirası'na hazırlık yaptığını daha önceki haberlerimizde size aktarmıştık. Geçtiğimiz günlerde Dota 2'ye gelen bir güncellemeye bakarsak Türk Lirası'nın kullanıma açılması epey yakın görünüyor. 
 
    En son sizlerle paylaştığımız haberde Steam'in Türk Lirası desteğinde sabit kur sistemi kullanacağını aktarmıştık. Ancak bu haberde 1 Türk Lirası direkt olarak 0,42 dolar şeklinde alındığından dolayı hâliyle biraz endişe yaşanmıştı. Dota 2 güncellemesiyle gelen yeni bir rapora bakarsak, bu sistemde olumlu değişiklikler var.
 
    20 Ağustos'ta Dota 2'ye gelen güncellemeyle beraber Dota 2 Store'a da Türk Lirası desteği eklendi. Henüz Steam'de başlamadığından dolayı kullanıma sunulmayan Türk Lirası desteğinde, 1 doların direkt olarak 2 TL'ye çevrildiği görünüyor. Buradaki kodlarda 10 doların karşılığında 20 TL'yi görüyoruz.
 
    Haberin yazıldığı andaki kura göre 1 dolar 2.19 TL ediyor. Yani sabit kur sistemi şu hâliyle Türk oyuncularının işine yarayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler