Steam'in Aktif Oyuncu Sayısı 75 Milyonu Geçti!

15.01.2014 23:04 Samet Konuksal


    Valve şu sıralar geliştiricilere özel Steam odaklı bir konferans düzenliyor. Düzenlenen konferans her ne kadar basına açık olmasa da, konferansa katılan geliştiriciler Twitter üzerinden oyuncuları bilgilendiriyor.
 
    Gelen yeni haberlere göre Valve, konferans sırasında Steam'in aktif oyuncu sayısındaki son durumu paylaştı. Belirtilenlere göre Ocak 2014 itibariyle Steam'in aktif oyuncu sayısı 75 milyonu geçti. Daha önce Ekim 2013'te bu sayı 65 milyon olarak açıklanmıştı. 
 
    Diğer platformlardan söz edecek olursak, XBL için en son açıklanan rakam geçen senenin yaz dönemi itibariyle 48 milyondu. PSN için ise 2012 senesinde yapılan açıklamada değerler 90 milyonu gösteriyordu.
 
Güncelleme: Free to Play dahil olmak üzere en az bir oyuna sahip, son 30 gün içerisinde Steam'e giriş yapan her kullanıcı, Valve'ın 'aktif üyelik' kriterlerinin içinde yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 3 Saat önce Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 3 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 4 Saat önce Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 6 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler