Steam'in Geri Ödeme Sistemiyle İlgili Valve'a Bir Dava Daha

29.08.2014 09:47 Samet Konuksal


    Steam'de ürünlerin geri iadesinin yapılamaması, tüketici komisyonlarını da bu konuda Valve'a karşı tetikliyor. Daha önce Almanya'da Steam'e açılan davalardan sonra bugün de Avustralya'daki tüketici komisyonu benzer nedenden Valve ile mahkemelik oldu.
 
    Basit bir şekilde anlatmak gerekirse The Australian Competition and Consumer Commission adındaki tüketici komisyonu, Steam'den direkt olarak satın alınan ya da hediye yoluyla elde edilen ürünlerin geri iadesinin yapılamamasından dolayı Valve'ı dava etti.
 
Daha önce Almanya'daki bir komisyon, Steam ürünlerinin alındıktan sonra satılamıyor olmasından sonra Valve'a dava açmış, sonucunda Valve tarafı suçsuz bulunmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler