Steam'in Geri Sayımı Bugün Sona Eriyor

Bu yıl içerisinde çıkış yapacak!
23.09.2013 13:04 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz hafta başlayan Steam'in gizemli geri sayımı bu akşam 20:00'da sona eriyor. Steam evrenini genişletecek, daha doğrusu oturma odalarına taşıyacak bu sistem tahminen yeni bir video ve bolca bilgiyle bizlere sunulacak.
 
     Mavi bir gezegen resmi ile bizleri meraklandıran görsel bu akşam değişecek gibi. Ayrıca geri sayımla birlikte açıklanacak üç adet (Half Life 3 Confirmed?!) yenilik bulunuyor ki bunları şifreli işaretlerle simgelenmiş. Yani her bir duyuru için ayrı geri sayım ve açıklama olacak diye tahmin ediliyor.
  
 
     Bu akşam ise Valve'in bir süredir konuşulan fakat netliğe kavuşmayan Steam Box'ı duyurulacaktır. Geçtiğimiz günlerde Gabe Newell'ın LinuxCon'da yapmış olduğu konuşmalar da buna işaret ediyor. Zira kendisi Steam'in Big Picture moduyla oturma odalarına yerleşme zihniyetinde olduklarını ve kablo, ses, ısı gibi teknik detaylar üzerinde çalıştıklarını söylemişti.
 
     The Steam Universe is Expanding in 2014
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler