Steam'in Linux Sürümü Açık Betaya Geçti

20.12.2012 08:29 Tunahan Başol


     Bildiğiniz gibi Windows 8 ile beraber platforma uygulama satın alabileceğiniz bir 'Microsoft Store' eklendi ve Windows 8 açık bir platform olmaktan uzaklaştı. Valve, Blizzard gibi PC platformunun vazgeçilmez geliştiricileri de bu duruma tepki göstermişlerdi. Hatta Valve, PC oyuncularının vazgeçilmez oyun platformu olan Steam'i Linux'a uyarlayacağını duyurmuştu.
 
     Çalışmaların başlamasının ardından geçtiğimiz aylarda kapalı betası için kayıt toplayıp, ardından Linux için Steam'i kapalı betaya sokan Valve, bu platformun açık betaya geçtiğini duyurdu.
 
     Bu haberimizi okuyan Linux kullanıcılarına bazı yararlı bağlantılar vereceğiz. Buradan Steam'i PC'nize indirip kurabilirsiniz. Linux ile oyumlu oyunlara buradan, Linux için Steam'in topluluk sayfasına buradan ve hata rapor sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 14 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 35 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler