Steam'in Mac Versiyonu Yarın Çıkıyor

11.05.2010 18:26 Samet Konuksal


 
     Bir süredir test aşamasında olan Steam'in Mac versiyonu yarın resmi olarak çıkışını yapacak. 
 
     Mac versiyona uyarlanmış oyunların listesinin tamamı henüz duyurulmasa da Torchlight ve Portal şuan resmi olarak Steam'in Mac versiyonuyla birlikte Mac'e uyarlanacak oyunların başını çekiyor. Ayrıca daha önceden çoğu Valve oyununun Mac'e uyarlanacağı da duyurulmuştu. Bunların arasında Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, Counter-Strike, Portal ve Half Life serisi bulunuyor.
 
      Bunların yanı sıra yine daha önceden Valve, Mac versiyonunun çıkışıyla birlikte Steam tarihinin en büyük indirimlerinden birisini de yapacağını duyurmuştu. Ayrıca Torchlight yapımcısı Runic Games gelecek oyunlarının da Mac versiyonuna uyarlayacaklarını söyledi.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler