Steam'in Müzik Oynatıcısı Beta Sürecinden Çıktı

25.09.2014 12:24 Ömür Gencer


      Steam üzerinden müzik dinlememize olanak sağlayan Steam Music Player bir süredir beta sürecindeydi. Nihayet bu özellik beta sürecinden çıkıp tüm Steam kullanıcıları için yayınlandı.
 
      Steam Music Player ile  kendi müziklerinizi Steam'e aktarabilir ve oyunlarla gelen Sountrack albümlerini bu sistem üzerinden dinleyebilirsiniz. Steam müzik oynatıcısı ile birlikte oyun oynarken Steam'in yanında ayrı bir müzik programı açmanıza gerek kalmadan müzik dinleyebileceksiniz. Steam Music Player'ın betadan çıkmasını kutlamak için Valve, bazı Valve oyunlarının soundtrack albümünü bu oyunlara sahip olan oyunculara ücretsiz olarak sundu.  Bunun yanında sountrack albümü bulunan Valve oyunlarında da %75'lik bir indirim olduğunu belirtelim. Bahsettiğimiz oyunları buradan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler