Steam'in Türkiye Mağazasında 2K Games Oyunlarına Fiyat Düzenlemesi

23.10.2014 19:00 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi bu haftanın Türk oyuncular için en önemli haberi Steam'in Türk lirasına geçiş yapmasıydı. Bu geçişte oyunların fiyatları iki yolla ayarlanmıştı. Ana fiyatlandırmada 1 dolar 1.5 TL sayılsa da, bazı firmalar özel fiyatlandırma da yapabiliyordu. Bu akşam itibariyle 2K Games, özel fiyatlandırmaya geçiş yapan firmalardan oldu. 
 
    Steam'in Türk lirasına geçişi itibariyle 75 TL'den satılan Civilization: Beyond Earth ve Borderlands: The Pre-Sequel'in fiyatları bu akşam itibariyle 170 TL'ye çekildi. Böylelikle normal fiyatı 49.99 dolar olan oyunlar, Türkiye mağazasında tam 75.99 dolara denk gelen fiyatla satılmaya başladı. 
 
    Bu kötü haberle beraber aslında Türk oyuncularının merak ettiği bir diğer soru da cevap kazanmış oldu. 2K Games ve Rockstar Games aynı ana firmaya bağlı olduğu için Grand Theft Auto V'in Steam fiyatı da 170 TL olarak ayarlanacaktır.
 
    Kısacası Ubisoft'un ardından Take Two firmaları da Türk oyuncuların kaçınacağı bir özel fiyatlandırmaya geçiş yapmış oldu. Umarız devamı gelmez, ne diyelim...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 227 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 16 Dk önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 43 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 4. Haftada Galibiyet Gecesi! 1 Saat önce Stellar Blade İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler