Steel Battalion'da Joy Pad de Kullanacağız

Steel Battalion: Heavy Armor'u From Software'in geliştirmesi umutlarımızı arttırıyor
25.08.2011 21:33 Alkan Adakaner


     From Software tarafından Xbox 360'a özel olarak geliştirilen Steel Battalion: Heavy Armor'un kontrol yapısı ile ilgili yeni açıklamalar yapıldı. Sadece Kinect'i kullanarak oyunu oynamamız mümkün olmayacak.
 
      Yetkililerin açıklamasına göre Kinect'i kullanarak Vertical Tank'ı (VT) çalıştırabilecek, kaldıraçları kontrol edebilecek, paneli kontrol edebilecek veya VT'den çıkabileğiz. Yani Kinect oyunda bir hayli aktif bir görev alacak, ama bu oyunu oynamak için yeterli değil.
 
     Oyun sırasında aynı zamanda standart kontrolcüye de ihtiyacımız olacak. Bu kontrolcü ile ise savaşlarda hedef alma ve ilerme işlevlerini göreceğiz. Aslında Kinect sadece yardımcı görevde olacak.
 
      2012 yılında piyasaya çıkacak oyunun Kinect sahipleri tarafından büyük ilgi görmesini bekliyoruz. Özellikle Hardcore oyuncular için yüksek kalitede bir yapım yolda gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steel Battalion: Heavy Armor Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler