Steelrising için Titans Adlı Oynanış Fragmanı Yayınlandı

08.07.2022 16:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Spiders, aksiyon rol yapma oyunu Steelrising için Titans adlı yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Titans adlı yeni oynanış fragmanı, oyunun bazı yerlerini - bölgelerini, karakterin yürüyüş animasyonunu, kanca ile bir yerden bir yere atlamasını, yıkım fiziklerini, karakterin bazı düşmanlarla aksiyona girmesini ve daha fazlasını gösteriyor. 
 
Steelrising'te oyuncular Fransa Kraliçesi Marie-Antoinette'yi korumakla görevli olan Aegis adında kadın formunda bir robotun rolünü üstlenecek. Marie-Antoinette ve Aegis; Fransa kralı XVI. Louis'in Fransız Devrimi'ni bastırmak için Paris sokaklarına saldığı robotlardan oluşan ordusunun katliamlarını sonlandırmaya çalışacak. 
 
Devrim sırasında Paris yanıyor ve ortalık yıkılıyor. Clockwork King'in hizmetinde bir mühendis olan Vaucanson tarafından ortaya senin gibi bir şaheser çıkıyor.:Aegis. Aegis'i oyun tarzınıza göre uyarlamak için mekanik becerilerinizden en iyi şekilde yararlanabilirsin.
 
Steelrising, 8 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1283400/Steelrising/
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steelrisıng Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler