Stela 13 Mart'ta Switch ve PC'ye Geliyor

19.02.2020 18:15 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici SkyBox Labs, atmosferik platform oyunu Stela'nın 13 Mart'ta Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Nintendo eShop ve Steam üzerinde $19.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
Oyun geçtiğimiz yılın sonlarında Xbox One ve Apple Arcade için çıkmıştı. Switch ve PC versiyonları; Xbox One ve Apple Arcade versiyonları için yayınlanmış olan tüm güncellemeleri içerecek.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Stela, genç bir kadının, eski zamanlara ait esrarengiz bir dünyanın son günlerine tanıklık etmesini konu alan sinematik, atmosferik bir platform oyunudur.
 
Parçalanan alanlardan geçerken göz korkutucu zorluklarla, tehlikeli arazilerle ve devasa canavarlarla başa çıkın. Karmaşık bulmacaları çözmek ve her birine orijinal müziklerin eşlik ettiği, soluk tonlu manzaralara gizlenmiş tehlikeli yaratıkların arasından sıyrılabilmek için bulunduğunuz ortamı yönetin. Atmosferik bir deneyimle hayata geçirilen gizemli kasabalarda, akıllardan çıkmayan ormanlarda ve devasa yeraltı kalıntılarının bulunduğu geniş alanlarda hayatta kalın.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stela Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: SkyBox Labs Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler