Stellar Blade Geliştiricisinin Yeni Projesinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı

03.04.2024 13:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Stellar Blade ve Goddess of Victory: NIKKE'nin arkasındaki Seul merkezli stüdyo SHIFT UP yeni bir proje geliştiriyor. Ekip şu anda yeni iş ilanları yayınlamış durumda ve işe alım sayfasına göre çapraz platform desteği ile beraber yeni nesil bir bilim kurgu aksiyon rol yapma deneyimi geliştirilmek isteniyor.
 
Yeni projede canavarlar ve yaratıklar yer alacak
 
 
 
SHIFT UP ekibi tarafından açıklanan bilgilere göre henüz duyurulmamış bir proje üzerinde iş yapmak üzere çeşitli programcılar, sanatçılar (canavar konsept sanatçısı, karakter konsept sanatçısı ve animatör) ve tasarımcılar aranıyor. İş ilanı detaylarına bakacak olursak şu ifadeler bulunuyor:
 
- Şehir tabanlı bilim kurgu aksiyon rol yapma oyunu
- Çapraz platform desteği (konsol, PC ve mobil cihazlar)
- Unreal Engine oyun motoru kullanılacak
- Canavarların ve yaratıkların olduğu bir dünya
 
SHIFT UP tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak Stellar Blade, 26 Nisan'da PlayStation 5 için çıkacak. Oyunun şu anda bir demo sürümü mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 15 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler