Stephen King, The Outsider'ın 2. Sezonunu Onayladı

16.10.2020 13:24 Özgür Eroğlu

 
Stephen King'in aynı isimli kitabından uyarlanan ve HBO'da yayınlanan The Outsider dizisinin ikinci sezonu ile ilgili güzel haber geldi.
 
İlk sezonu geçtiğimiz ocak ayında yayınlanan, son bölümü de mart ayında yayınlanan dizinin ikinci sezon onayını resmi olarak HBO açıklamadı. İlk sezon ile büyük soru işaretleri bırakan ve çok fazla açık kapı bırakan diziyi en az bir sezon daha izleyeceğiz gibi duruyor. Stephen King ikinci sezon olacağını onayladı.
 
Suç, ram ve fantastik türündeki The Outsider dizisinin yaratıcılığını Richard Price üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Ben Mendelsohn, Jason Bateman, Cynthia Erivo, Marc Menchaca ve Julianne Nicholson gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler