Stephen King'in Kitabından Uyarlanan "The Stand" Dizisinin Son Bölümünü Stephen King Yazmış

25.08.2020 17:52 Özgür Eroğlu

 
Stephen King'in The Stand (Mahşer) adlı kitabının dizi uyarlamasından yeni bir bilgi paylaşıldı.
 
Dizinin yönetmeni Josh Boone, yaklaşmakta olan The Stand dizisi hakkında konuştu. Kitabın zaten Stephen King'in kitabından uyarlama olduğunu yazmıştık. Ayrıca dizinin final bölümünü de serinin yaratıcısı Stephen King yazmış. Açıklamaya göre de son bölüm, orijinal kitabının sonunun daha sonrasında geçiyor.
 
The Stand kitabı ölümcül bir salgının neredeyse tüm insanları öldürmesinden sonrasını anlatıyor. Kitap bir yerden sonra fantastik bir hikayeye dönüşüyor. 9 bölüm olarak planlanan dizinin bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor.
 
Dizinin yaratıcılığını Josh Boone ve Benjamin Cavell yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise Alexander Skarsgård, Amber Heard, Whoopi Goldberg, James Marsden, Jovan Adepo, Heather Graham gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 7 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler