Steve Burnside, Resident Evil 6'da Olabilir!

27.03.2012 14:40 Ersin Kılıç


     Öncelikle haberimiz Resident Evil: Code Veronice için bazı spoiler içerikli bilgiler içermektedir. Eğer oynamamış ve oynamayı düşünenler varsa şimdiden uyarımızı yapalım :)
 
     Steve Burnside'ı Resident Evil takipçileri hatırlayacaktır. Code Veronice'da karşımıza çıkan Steve Burnside, Claire'e olan aşkı uğruna virüse karşı çıkmayı başarmış ve bu konuda serideki en ilginç karakterlerden biri olmuştu. Peki cesedini Fransa'daki Rockfort Adası'nda bıraktığımız Steve'in hikayeye dönme ihtimali nedir?
 
     Code Veronica'nın son kısımlarında Albert Wesker, Steve ile işinin bitmediğini bize söylemişti. İşte bu söylemden sonra sürekli olarak karakterin bir oyunda çıkması beklendi. Fakat Capcom'un senaryo yazarları şimdiye kadar bu söylemi ortaya çıkarmadı. Ta ki şimdiye kadar.
 
      Çünkü Resident Evil 6'nın imdb sayfasında Steve Burnside karakter listesinde yer alıyor. Darkside Chronicles'ta da Steve karakterine ses veren Sam Riegel, gene bu karakter için Resident Evil 6 listesine girmiş. Şayet bu liste doğrulanır ise Steve'in hikayeye nasıl dahil olacağını büyük bir merakla bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler